WELKOM

Voor Tweewielers Patrick by Sam is kwalitatief onderhoud van uw fiets een absolute topprioriteit. Zo beschikken wij enerzijds over de laatste diagnoseapparatuur en wordt er anderzijds proactief deelgenomen aan erkende bijscholingen. Ook beschikken wij over een ruime voorraad fietsgadgets opdat wij snel kunnen inspelen bij schade en de vraag naar extra opties. Op deze manier trachten wij dan ook de continuïteit van onze dienstverlening te garanderen.

Bij pech kunnen wij de fiets aan huis komen afhalen en ook terug komen afleveren.

Ook bij de aankoop van een nieuwe fiets kunnen we deze persoonlijk leveren indien gewenst.

Bovendien zijn wij geen ‘gewone’ fietsenwinkel. Wij zijn immers een feelgood hotspot waarbij dialoog en wederzijds respect maximaal gestimuleerd worden. Dit uit zich in ons totaalconcept van een gezellige eenmansvennootschap welke reeds actief is sedert 1940 te Nieuwerkerken, Pijpenbeek 14/a.

Al 3 generaties lang streven wij ernaar om jullie een feilloze service aan te bieden. 

Om dit te kunnen garanderen, hebben wij besloten om ons te focussen op een aantal topmerken. Onze huismerken zijn: Batavus, Koga, Sparta, Superior, Kiffy, BOW, Loekie, Basil, New Looxs & XLC.

Maar ook wanneer jullie fiets initieel niet aangekocht is bij ons, verzekeren wij onderhoud, herstellingen en persoonlijke aankledingen van alle soorten fietsen zoals: racefietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, bakfietsen, mountainbikes, hybridefietsen en BMXen.

Bij verdere vragen en/of opmerkingen mag u ons altijd contacteren.

Dit is mogelijk via telefoon op het nummer: 053/83.37.53 ;

of via mail naar: wagemansam@gmail.com ;

ofwel ter plaatse in de winkel.

Alvast veel plezier gedurende jullie bezoek aan onze website.

Met vriendelijke groeten,

Sam Wageman